De ce sa iti creezi un magazin online

Conform cifrelor de pe piata locala cat si globala, comertul online detine din ce in ce mai mult teren in detrimentrul comertului clasic. In acest moment ai peste 11.000.000 posibili clienti in Romania, peste 3.600.000.000 pe tot globul, peste 9.600.000 clienti pe facebook in Romania si cumparaturi de minim 5.000.000 euro zilnic in Romania (produse fizice).

despre creare magazin online

De ce sa lucrati cu noi si nu cu alta firma din domeniu sau freelancer

Succesul afacerilor online este la fel ca si cele offline, tine de calitatea consultantei oferite la inceput de proiect, platformele folosite, customizarea in functie de target-area dorita, promovarea online si suportul tehnic constant pentru stabilitate si rezolvarea rapida a problemelor neprevazute. Toate aceste puncte le acoperim cu profesionalism datorita celor peste 18 ani de experienta si a parteneriatelor pe care le avem alaturi de companii precum Shopify, Google, Facebook, Themeforest, Opencart, Mobilpay, Fan Courier, Cargus, Paypal.Creare Magazin Online shopify in maxim 24 ore!

Comandati crearea unui magazin online aici sau cereti consultanta pe canalul nostru oficial facebook

Creare magazin!

Aspectul afacerii tale pe internet

Deoarece prima impresie conteaza, imaginea magazinului online trebuie sa fie una profesionala si impecabila, respectand toate standardele in domeniu si usurinta in navigare. Totodata important este ca interfata grafica sa se schimbe automat cand un client acceseaza magazinul de pe telefonul mobil astfel ajutandul pe acesta, sa vizualizeze si sa achizitioneze faca probleme. In acest moment avem disponibile peste 400 de modele profesionale din care sa alegi plus ca se si pot customiza la cerere.

magazin online responsive
despre catalog magazin online

Catalogarea produselor si prezentarea lor

Ordonarea si accesibilitatea oferita prin platformele pe care lucram, sunt intuitive si foarte precise. Catalogul are functii precum: motor de cautare simplu si avansat, filtre customizabile produselor listate, paginare, comparator, wishlist, detaliere produs, link share, optiuni avansate la fiecare produs in parte, oferte.

Rapoarte avansate pentru monitorizarea activitatii online

Platformele oferite au posibilitatea de raportare avansata atat local (prin interfata proprie) cat si prin legarea la servicii externe precum google analytics sau clicktale.

raport creare magazin online
despre catalog magazin online

Suport dedicat pentru a vinde si pe Facebook

Sa vinzi prin Facebook a devenit un must-have in zilele noastre deoarece ai acces instant la aproape doua miliarde de posibili clienti din toata lumea si targetarea poate sa aiba o acuratete de peste 90%. Alaturi de partenerul nostru Shopify va oferim instant acces la aceasta piata in continua expansiune.Creare Magazin Online shopify in maxim 24 ore!

Comandati crearea unui magazin online aici sau cereti consultanta pe canalul nostru oficial facebook

Creare magazin!

Ce spun clientii


Profesionisti din toate punctele de vedere. Multumim pentru suportul oferit si dupa pornirea magazinului online.

Dobre Cristian-DumitruDirector general CMAD ElectroStore

Procedurile de lucru aplicate, au usurat mult comunicarea si lucrul la acest proiect. Recomand cu placere.

Stefania RaduAsociat Global Media MarkNu suntem singurii care va sustinem afacerea online deoarece...

avem alaturi de noi peste 20 de companii nationale si internationale de renume